Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mézes csemegék

Magvas csemegék

Az olajos magvak közül a dió, a mogyoró, és a tökmag íze harmonizál a legjobban a méz ízével. De kiváló csemege a kesudió és a mandula is a mézzel. Ezek igazi nyalánkságok, önmagukban fogyaszthatók. Igazán egészséges nassolnivalók.

 

Aszalt gyümölcsök mézzel

Az aszalt gyümölcsök vitaminokban és gyümölcssavakban gazdagok, kiválóan kiegészítik a méz kedvező tulajdonságait. Ezeket a csemegéket is önmagukban fogyasztjuk. Az aszalt gyümölcsöket egymásra rétegezve rakják az üvegbe, majd mézzel öntik le.

 

Mind a magvas, mind az aszaltas csemegék akácmézzel készülnek. Az akácméz a legkevésbé hajlamos a kristályosodásra, így sokáig tiszta, folyékony lesz a csemege.

Nassolnivalónak, de ajándéknak is kitűnő mézek, melyek többféle kiszerelésben is kaphatók.

További részletek az árlistában találhatók.