Mézes csemegék

Magvas csemegék

Az olajos magvak közül a dió, mogyoró, kesudió és a mandula íze harmonizál legjobban a mézzel. Ezek igazi nyalánkságok, önmagukban fogyaszthatók. Igazán egészséges nassolni valók.

Aszalt gyümölcsök mézzel

Az aszalt gyümölcsök vitaminokban és gyümölcssavakban gazdagok, kiválóan kiegészítik a méz kedvező tulajdonságait. Ezeket a csemegéket is önmagukban fogyasztjuk. Az aszalt gyümölcsöket egymásra rétegezve rakják az üvegbe, majd mézzel öntik le.

Mind a magvas, mind az aszaltas csemegék akácmézzel készülnek. Az akácméz a legkevésbé hajlamos a kristályosodásra, így sokáig tiszta, folyékony lesz a csemege.

Nassolni valónak, de ajándéknak is kitűnő mézek, melyek többféle kiszerelésben is kaphatók.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

széchenyi